33 idei de manichiură de lux

Statisticile arată că primele detalii la care suntem atente atunci când cunoaștem o persoană sunt ochii și mâinile. Și cum prima impresie contează, trebuie să ai motive de mândrie: unghii atent îngrijite și modern colorate.

Manichiura elegantă este un atribut de neînlocuit al unui look impecabil. Chiar dacă există multe saloane și specialiști calificați, este destul de complicat de realizat o manichiură calitativă și rafinată. Pentru a obține un asemenea efect, trebuie să țineți cont de câteva câteva lucruri.

Dacă vrei unghii de vedetă, este obligatoriu să le accesorizezi. La modă sunt strasurile colorate, abțibildurile cu fluturi, funde sau flori și cerceii lungi aplicați pe unghiile degetelor mici.

La fel de modernă este manichiură franțuzească, cu french-ul în tonuri țări sau în culori metalice. Și nu uită: în acest sezon manichiură trebuie asortată cu rujul de buze și cu pedichiură.

Și cu cât sunt mai colorate, cu atât mai bine! Nuanțele de albastru- electric, roz-intens sau turcoaz sunt pe primul loc.

Această manichiură gri închisă cu paiete este o opțiune excelentă pentru iarnă.

Manichiura franceză clasică nu va mai fi plictisitoare dacă veți decora câteva unghii cu inserții de dantelă, iar vârful unghiilor va fi de culoare neagră.

O altă opțiune este oja-gel. Vă puteți inspira din următorul model pentru un plus de originalitate și culoare.

Această culoare va arăta minunat pe unghiile scurte, în timp ce pe cele lungi va părea prea întunecată.

Manichiura sidefată în diferite nuanțe a câștigat inima multor fashioniste. În plus puteți decora câte o unghie cu paiete.

O combinație foarte îndrăzneață vă fi textura mată cu cea argintie. O astfel de combinație va fi impresionantă dacă veți alege culori din aceeași gamă.

O altă idee originală ar fi ca fie care unghie să aibă culoarea sa. Pentru aceasta va trebui din nou să alegeți culori din aceeași paletă.

Pentru manichiura sidefată nu este neapărat să aveți unghiile prea lungi. Aceasta va arăta bine și pe unghiile scurte și bine-îngrijite.

Profesioniștii ne recomandă de mai mult timp manichiura mată. Oja mată ține mai mult și este foarte originală. Nuanțele pastel sunt potrivite pentru fiecare zi.

Dacă ați obosit de manichiura în culori pastelate, atunci o puteți înviora: să vopsiți câte o unghie în nuanțe aurii.

Unor femei le este frică să încerce ceva nou, alegând doar culorile întunecate sau cele deschise. Încercați să combinați culorile întunecate cu cele deschise și veți obține un efect uimitor.

Oja neagră este un must have. Dacă doriți să le oferiți și mai multă expresivitate unghiilor, atunci decorați o unghie cu paiete sau strasuri.

Pentru firile romantice alegerea manichiurii în culori pastelate este una evidentă. Acest model este uimitor!

Pe lângă modelele enumerate, mai sunt în tendințe și liniile drepte. Puteți desena, de exemplu, o linie diagonală și apoi să colorați unghia în culori diferite!

Manichiura în nuanțe de piersic trece neobservată, pentru a o accentua, utilizați paiete sau strasuri.

Manichiura în stil cosmic arată extraordinar.

O altă idee originală este să combinați diferite culori și texturi ca în acest exemplu. Rezultatul este uimitor!

Poate că cea mai feminină manichiură este cea roșie strălucitoare.

Un alt design extraordinar se va obține din combinația dintre culoarea neagră și aurie.

Dacă preferați nuanțele pastelate, încercați să vă vopsiți unghiile în tonuri diferite și să adăugați paiete.

Loading...