Un tată și 2 fii au tăiat 80 mașini de lemne pentru foc – Le-au oferit persoanelor care aveau mare nevoie de ele

Așa ceva mai rar! Pentru a face un bine nu trebuie să ai foarte mulți bani. Este important să avem dorință.

Shane McDaniel a postat câteva fotografii pe Facebook unde este alături de fiii săi. Ei au pregătit 80 de mașini de lemn de foc pentru a le duce familiilor nevoiașe.

„Toată lumea trebuie să stea în jurul focului, de sărbători” a scris McDaniel, în vârstă de 45 de ani, oferind transport gratuit.

În câteva zile, postarea a ajuns populară pe toate platformele de socializare. Au început să-i apară diferite mesaje, unii cereau lemne de foc, alții cereau ajutor, au primit scrisori de mulțumire și chiar cereri în căsătorie.

De la începutul lunii Octombrie, familia a împărțit lemne la foarte multe persoane nevoiașe.

Caitlin Ticker, 25 de ani, care locuiește împreună cu fiica ei de 3 ani într-o rulotă în Lake Stevens a fost încântată de ajutorul lui McDaniel, deoarece soba pe lemne este singura lor sursă de căldură.

Abby Valentine de 42 de ani la fel a primit ajutor. Se descurcă foarte greu după ce fiul său mai mare a pierdut lupta cu viața în urma unui accident care a avut loc în luna aprilie.

McDaniel este proprietarul unei fabrici de cherestea. Postarea de pe platformele de socializare a adunat foarte mulți oameni , toți solidari cu gestul acestui domn.

Majoritatea persoanelor care primesc lemn de foc își exprimă recunoștința și își ascund cu greu lacrimile de bucurie.

În timp ce alții uită să spună un simplu „mulțumesc”. Dar voluntarii încearcă să-i înțeleagă, spunând că pentru ei este important să-i ajute pe alții, fără a aștepta ceva în schimb.

Loading...