Câteva idei de tunsori, ideale pentru părul de lungime medie

Din păcate, stiliştii talentaţi nu se găsesc în orice salon de coafură. Dacă nu ai încredere în mâna celui care te tunde, învaţă să-l îndrumi tu către o coafură care se potriveşte cu formă fetei şi cu textura părului tău.

Forma feţei

E primul pas în alegerea tunsorii. Dacă ai faţă rotundă, nu opta pentru un bob, oricât de trendy ar fi. Gândeşte-te la variante care să dea senzaţia de alungire a fetei: părul lung, în trepte, este o soluţie potrivită. Evita tunsorile la nivelul bărbiei, deoarece adaugă volum în părţi şi subliniază formă fetei. În cazul în care ai faţă ovală, eşți o norocoasă: poţi alege dintr-o varietate de coafuri. Cel mai bine îţi stă însă cu tunsori scurte sau de lungime medie. Textura părului trebuie să permită un joc de lungimi, altfel e problematic dacă vrei să-ţi laşi părul lung, pentru că îţi vă alungi şi mai mult faţă.

Tunsorile pentru părul scurt au început să se bucure de o apreciere tot mai mare în rândul femeilor. Acestă tendință rezonează și cu ultimele trenduri de beauty și se bucură de o popularitate foarte mare, deoarece pun accentul pe frumusețe dar și pe comoditate.

Să știți că există. Dacă vorbim despre tunsori și despre îngrijirea părului, încă de la începutul acestui an tunsorile de lungime medie vor fi preferatele tuturor: sunt ideale pentru toate tipurile de păr și vă vor permite să arătați chiar și cu 10 ani mai tinere.

Cu sau fără breton, tunsorile de lungime medie se aranjează ușor și arată perfect. Cu cât părul va fi mai răvășit și mai natural, cu atât veți arăta mai proaspăt. Dacă aveți părul ondulat, atunci va trebui doar să vă puneți în evidență buclele frumoase.

Loading...