8 cele mai trendy modele – Blugi la modă în anul 2019

Daca exista o țesătură fară vârstă, capabila să se reinventeze sezon după sezon, aceasta este denimul. Toți avem acea piesa de îmbrăcăminte din denim care vine să ne salveze atunci când nu știm ce să purtam. În postul nostru de astăzi, vă prezentam cele mai trendy articole care sunt la moda denim.

Întotdeauna am fost și întotdeauna vom fi membri entuziaști ai echipei „Denim”. Aceasta țesătură magica, versatila și care nu iese niciodată din moda, poate fi purtata oricând și oriunde. Denimul este unul dintre acele materiale care nu se demodează niciodată, indiferent de sezon. Atemporal, prin definiție, întotdeauna completează cel mai bun aspect.

Blugi la modă primăvară – vară 2018 – 2019: Fără doar și poate, blugii sunt piesa de bază a oricărei garderobe. Ușor de purtat și asortat, blugii devin rapid cea mai flexibilă piesă din dulapul oricărei doamne sau domnișoare.

Anul acesta, la modă vor fi în continuare blugii cu talie înaltă, vedeta anilor ’90. Din ce în ce mai apreciați sunt și blugii evazați, foarte comozi și mult mai fashion. Pentru că în 2019 vor experimenta și mai mult din punct de vedere vestimentar, revin în atenție blugii colorați. Fie că vei alege culorile pastelate sau pe cele mai intense, blugii colorați vor fi piesa de rezistență a ținutei tale. Modelele sunt din cele mai diverse, însă azi ne vom îndrepta atenția către cele mai stilate și comode modele.

În această colecție veți găsi informații despre principalele tendințe ale acestui an.

1. Blugii cu talia înaltă.

Reprezintă blugii care avantajează orice fel de siluetă pentru că subțiază talia și alungesc picioarele creând o aliura care pare desprinsă de pe coperțile revistelor. Pentru a oferi un efect și mai puternic de slim-fit este recomandat ca aceștia să fie purtați cu botine sau sandale cu toc.

2. Evazați.

Acest model, cu un aer retro, se caracterizează prin glezna clopot și talie medie, ceea ce vă vă ajuta să evidențiați și să personalizați silueta cu o atingere diferita. Blugii evazați revin în forță, fiind cei mai potriviți persoanelor care au o silueta în formă de măr. Pot fi purtați alături de un sacou pentru a crea o ținută business sau cu o bluză boho-chic pentru o ieșire în oraș cu prietenii. Cel mai important este să alegem o pereche de tocuri cu care să îi purtăm pentru a alungi și mai mult picioarele.

3. Blugii boyfriend.

Sunt din nou în tendințe. Nu pot lipsi acei blugi care ne plac atât de mult atunci când nu vrem să ne simțim comprimați în hainele noastre. Trăiască hainele lejere! Aceștia se caracterizează prin talie obișnuită și înalta. Se recomandă să alegeți un model cât mai liber și cu talia ridicată. Nu există niște reguli stricte în ceea ce privește culoarea, alegeți modelele care vă plac.

4. Blugii clasici.

Blugii clasici care nu vor ieși niciodată din stil. Forma lor dreapta face că aceștia să fie cea mai utilizata opțiune pentru a da un aspect casual aspectului. Acesta este elementul de baza al elementelor de baza, o piesa confortabila și simplu de purtat cu cămăși, pulovere și pantofii dvs. preferați. Blugii drepți sunt, de asemenea, disponibili într-o varianta crop, cu glezna la vedere.

5. Blugii skinny.

Sunt alegerea numărul 1 a doamnelor care vor să arate tot timpul că au o siluetă de invidiat! Ușor de purtat și de combinat cu orice piesă vestimentară, jeanșii skinny sunt tipul de blugi preferați ai impatimitelor de modă, indiferent de vârstă sau de ocupație.

Sunt strânși pe solduri, coapse și glezne. Blugii skinny sunt ideali pentru cizme sau pantofi, deoarece faptul că sunt atașați de glezna îi fac foarte versatili pentru orice ținută. În cadrul modelului „skinny” exista mai multe tipuri în funcție de croiala. Aceștia pot fi convenționali, cu talie înalta sau joasa. Avantajul acestui model este că, pe lângă faptul că este confortabil, are de asemenea efectul de a prelungi picioarele.

6. Blugii Mom fit.

Blugii mamei sunt, de asemenea, lejeri, dar au o talie înalta și cu o atingere a anilor optzeci. Aceștia vor deveni cel mai bun pariu pentru un stil confortabil și modern. După ani de exil, blugii mamei au devenit o tendință. Da, ați citit bine. Blugii cu talia înalta și cu croiala dreapta sunt cele mai trendy modele de blugi în acest sezon și în cel ce urmează, după cum arata și vedetele stilului stradal care pariază pe acest model în Milano, Paris și alte capitale ale modei din întreagă lume.

7. Blugii cu decor.

Blugii cu mărgele, dantelă, aplicații, dungi sunt foarte populari. Dar este important să nu exagerați ca să nu arătați ca un pom de Crăciun.

8. Blugii largi.

Blugii largi la fel cor câștig popularitate în acest an. Dar să fiți atente, acest model nu este potrivit pentru toată lumea, mai ales dacă aveți câteva kilograme în plus. Optați pentru modelele cu marginile neprelucrate sau îi puteți îndoi.

Loading...