10 momente în care miresele nu au mai fost recunoscute de mirii lor

Fie că vorbim despre o adunare între prieteni, o ceremonie realizată într-un loc magic din natura sau o petrecere cu sute de oameni, întotdeauna machiajul de mireasă trebuie să fie unul cu adevărat special. Delicată, romantică, feminină și extrem de frumoasă. Cam acestea sunt cuvintele care pot caracteriza cât mai bine o mireasă, și tot acestea sunt cuvintele care îi pot descrie machiajul.

Delicată, romantică, feminină și extrem de frumoasă. Cam acestea sunt cuvintele care pot caracteriza cât mai bine o mireasă, și tot acestea sunt cuvintele care îi pot descrie machiajul.

După alegerea rochiei și a coafurii, alegerea machiajului reprezintă o decizie extrem de importantă pentru look-ul tău într-una dintre cele mai frumoase zile din viață ta.

Naturaleţe, feminitate, romantism, simplitate, dar în acelaşi timp complexitate. Acesta este mixul perfect pentru coafurile de mireasă în anul 2019. Miresel trebuie să îşi aleagă coafură nu doar în funcţie de rochia pe care o vor purta în ziua cea mare, ci şi în funcţie de locaţia în care va avea loc evenimentul.

Machiajul poate face minuni. Acest lucru l-au demonstrat de nenumărate ori artiștii de make-up. Un eveniment foarte important în viața noastră, care nu poate avea loc fără o procedură bună de machiaj este nunta.

Atât la noi, cât și în alte țării, se obișnuiește ca în această zi miresele să poarte un make-up frumos ca să fie cât mai aproape de „perfecțiune”.

Vedeți în continuare câteva mirese care s-au schimbat atât de mult datorită machiajului, încât au devenit de nerecunoscut în ziua nunții. Mirii au rămas absolut încântați!

Loading...