Iată ce rasă de pisici vi se potrivește, în funcție de zodie

Fiecare semn zodiacal are un simbol diferit. Același lucru se poate spune despre pisici. Prin urmare, trebuie să existe o legătură perfectă între om și pisică. Aflați, în continuare, care categorie de pisici vi se potrivește după semnul zodiacal

Berbec: British Shorthair.

Oamenii născuți sub acest semn zodiacal, sunt meniți să devină lideri. Sunt niște cercetători deosebiți, sunt mereu în căutare și încearcă să descopere soluții noi. Uneori pot fi cam violenți. Rasa de pisică care li se potrivește este British Shorthair.

Taur: pisica siameză.

Se știe că acești nativi sunt plini de încredere și independenți, dar și foarte capoși. Ei se țin de cuvânt, onoarea însemnând mult pentru ei. Sunt foarte buni prieteni, nu vă vor trăda niciodată. Puteți să vă bazați pe ei în orice situați. Prin urmare pisica siameză este cea mai bună pentru ei.

Gemeni: pisică persană.

Gemenii sunt plini de ambiție și foarte spontani, înțeleg totul dintr-o privire și se pot adapta la multe lucruri. Aceștia sunt oamenii care îi inspiră pe alții să-și urmeze visele, fiind un exemplu. Pisica persană este partenerul ideal pentru Gemeni.

Rac: Ragdoll.

Racii sunt niște ființe pline de mister. Ei pot fi în același timp conștienți dar și visători, gheața și focul. Sunt imprevizibili în majoritatea situațiilor, ceea ce le adaugă mister în viața lor. Pisica perfectă pentru ei este Ragdoll.

Leu: Maine Coon.

Leii sunt niște războinici dar, în același timp, niște ființe pline de compasiune. Ei îi vor proteja în orice situație pe cei dragi, fiind complet indiferenți față de cei pe care îi detestă. Pot fi plini de empatie, dar, în același timp, vă vor face una cu pământul, dacă îi veți provoca. Rasa de pisici care li se potrivește este Maine Coon.

Fecioară: Pisica bengaleză.

Fecioarele sunt deosebite din toate punctele de vedere. Sunt mândre de ele și de munca lor, se cunosc foarte bine pe sine, știu ce le place și ce nu. Au maniere aristocratice, rasă perfectă este pisica bengaleză.

Balanță: Sfinx.

Balanțele sunt niște persoane echilibrate ce au un mod de viață sănătos. Știu să trăiască moderat, să vorbească cu tact și să fie atenți la problemele de peste zi. Balanțele sunt cu adevărat practice în abordarea vieții. Prin urmare rasa ideală pentru acești nativi este Sfinxul.

Scorpion: pisica abisiniană.

Scorpionii sunt niște persoane pline de energie. Ei au o voință de fier și o inimă puternică plină de dragoste. Ei sunt ca niște soldați care pot promova războiul dar și iubirea. Prin urmare, pisica abisiniană este cea mai bună pentru ei.

Săgetător: pisica albastră de Rusia.

Săgetătorii sunt niște persoane care iubesc luxul și distracția, fiind foarte atenți la detalii. Sunt îndrăzneți și plini de compasiune pentru semenii lor. Pisica albastră de Rusia este o rasă perfectă pentru ei.

Capricorn: pisica birmaneză.

Capricornii sunt plini de compasiune, înțelegând foarte bine trăirile altora. Sunt echilbrați și raționali, vor înțelege ceea ce simțiți, punându-se mereu în locul altor persoane. Vă puteți baza pe ei. Rasa perfectă pentru ei este pisica birmaneză cu păr scurt.

Vărsător: Bobtail american.

Vărsătorii: sunt niște ființe deosebit de blânde, care nu iubesc să vorbească mult. Ei spun, fără nici-o jenă, ceea ce cred și simt. Acești nativi vor alege mai degrabă să rănească decât să mintă frumos. Pisica care li se potrivește de minune este bobtail american.

Pești: pisica exotică cu păr scurt.

Peștii sunt niște ființe blânde și iubitoare. Vă vor ajuta necondiționat, chiar dacă vor fi nevoiți să treacă prin greutăți. Rasa perfectă pentru ei este pisica exotică cu păr scurt.

Loading...